Τρόποι - χρόνοι αποστολής και έξοδα αποστολής


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Το εργαστήριο χαρακτικής
Pili υαλοχαρακτική® (ΑΦΜ 061622411  ΔΟΥ: Α΄ ΠΑΤΡΩΝ) εδρεύει στην Πάτρα  στην οδό Σωστράτου 30 – Μέση Αγυϊά με τ.κ. 26442.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί:

 • Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
 • Η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα
 • Ο αριθμός του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας)
 • Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address)

Το εργαστήριο μας, υπακούoντας πιστά στις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το εργαστήριο μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 • Με αντικαταβολή (δηλαδή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας)
 • Μετρητά στην έδρα μας
 • Με κατάθεση σε μία από τις παρακάτω τράπεζες:
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Προμήθειες και έξοδα τραπέζης βαρύνουν εξολοκλήρου τον αγοραστή.

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο
( εντός της Ελληνικής επικράτειας ) που μας έχετε υποδείξει με :

·         την υπηρεσία ταχυμεταφορών πόρτα - πόρτα ( με αντικαταβολή για ποσά μέχρι 50 ευρώ ή χωρίς αντικαταβολή εφόσον γίνει προπληρωμή)

·         με το ΚΤΕΛ ( εφόσον γίνει προπληρωμή )

·         με τα ΕΛΤΑ (κυρίως για μικρού βάρους δέματα και εφόσον γίνει προπληρωμή )

·         με πρακτορείο μεταφορών ( εφόσον γίνει προπληρωμή ). Τα μεταφορικά έξοδα του πρακτορείου τα πληρώνει ο πελάτης κατά την παραλαβή του δέματος.

·         Με υπηρεσία ταχυμεταφοράς που εσείς συνεργάζεστε ( εφόσον γίνει προπληρωμή )

 

Τα είδη μας μπορείτε να τα παραλάβετε και από την έδρα μας με πληρωμή κατά την παραλαβή.


ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ
( εντός της Ελληνικής επικράτειας )
Οταν η αποστολή γίνεται με την υπηρεσία ταχυμεταφορών πόρτα-πόρτα θα παραλάβετε το δέμα σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής.
Τα έξοδα για αποστολή με την υπηρεσία πόρτα-πόρτα  είναι 4,50 ευρώ συν φ.π.α. για 2 κιλά βάρους και 0,90 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 3 ευρώ σύν φ.π.α..

Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία η του τρόπου που επιλέξατε. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στις τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το ΦΠΑ 23%.

ΔΙΑΦΟΡΑ
1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας στείλουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail η τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ` αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη εργαστηρίου: To εργαστήριο μας ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του εντός 2 ημερών από την παραλαβή του και  ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ υπάρχει τιμολόγιο ή απόδειξη εκδόσεως μας και επικοινωνία με το εργαστήριο μας,  με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής.
3. Διαφημιστικά μηνύματα: Το εργαστήριο μας παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση. Το εργαστήριο δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.